Pastă de tomate în sarmale, mici și gogolari, maioneză din ingrediente naturale
Ingrediente:
Fie că este vorba de sarmalele sau o supă picantă pentru un picnic, gogoșari sau de mici în sos, aceste mâncăruri consistente și sănătoase sunt preparate cu pastă de roșii moldovenească, care are un gust bogat și pătrunzător. Paleta de arome nu poate fi explicată, trebuie doar să o gustați.
Maionezele Delicios și Provansali conțin ingredientele tradiționale: ulei de floarea-soarelui (fără grăsimi trans), gălbenușuri de ou uscate și zahăr, muștar de casă, lapte praf și oțet. Salatele Olivier și Shuya, Orlando și Mimosa, precum și carnea în stil franțuzesc nu pot fi gatite fără o maineză de calitate. Există și sos de maioneză pentru salate în timpul Postului Mare. Sosul de soia fermentat natural, obținut din boabe de soia și grâu, porumb cu sare și zahăr, îmbogățește gustul sosurilor și dressingurilor. Concentrația de proteine in sosul de soia variază între 6-8%.